Weekend

Het is weer weekend. En dit keer heb ik zowaar een dagje geen duikafspraken. En dat was vorig weekend ook al moet ik eerlijk bekennen. Ja het klinkt allemaal heel eng. Gelukkig heeft een weekend 2 dagen en is de andere dag wel ingevuld met duiken……
Vorig weekend was dat de DIR-NL dag en morgen staat de DIR-BE dag op het programma. Altijd weer gezellig om een aantal van deze groep weer terug te zien. En om verhalen, tips en trucks uit te wisselen.

Maar goed, vandaag dus een leeg dagje op het programma. Nou ja leeg, er zijn natuurlijk genoeg dingen die moeten gebeuren. Wat dacht je van boodschappen doen. Helaas ben ik iets te laat naar de winkel gegaan (tegen half 12) en dan is het best druk….Sad. Eigen schuld, dikke bult, had je maar eerder moeten opstaan. Beetje stofzuigen en wat poetsen kan ook geen kwaad in het huis. En natuurlijk de afwas. Pfff, ik zou eigenlijk een vaatwasser moeten hebben, want ik heb toch zo’n hekel aan afwassen. Het gaat gelukkig al iets beter sinds ik een mooi afdruiprekje heb gekocht. Dan was ik ff snel de spulletjes af en laat ze gewoon drogen op het rekje. De volgende dag of zo ruim ik dan weer alles op. Maar soms zijn er van die momenten en dan doe ik zelfs dat niet meer en stapelt de afwas zich op het aanrecht op….
Eigenlijk zou ik mij er diep voor moeten schamen, maar dat doe ik lekker niet….Tongue out.

Zo nog maar even een wasje aanzetten en verder met het poetsen en afwassen. Zo tegen het eind van deze middag hoop ik met al deze huishoudelijke klussen toch wel klaar te zijn. Vanavond komt Dicky gezellig eten en slapen. Ff weer bijkletsen.
Morgen weer op tijd op en dan een heerlijke dag duiken. Ik kijk er nu al naar uit. Doe ik liever dan de klussen van vandaag. Maar ja, die moeten op zijn tijd ook gebeuren. En gelukkig kunnen we tussendoor ff op internet kijken, een nieuw blogje schrijven, wat muziek luisteren en net doen alsof die rotklussen niet bestaan. Mmmmm, wie hou ik daar nou mee voor de gek.

Kom op Esther, tijd om weer verder te gaan…………

2 reacties

 • Lazy Charles

  Hallo Esther

  wie van jullie kon mij weer de coördinaten bezorgen voor zo’n vergrootglas?

  groetjes

  Karel

 • Cas

  Herkenbaar ! … Gelukkig heb ik dat deel inmiddels kunnen outsourcen hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.