Gekke Doerak

Doerak is een hele gekke kat. Dat wist ik natuurlijk vanaf dat ze een kitten was en daarom heb ik haar natuurlijk ook uit het nest gekozen.  Er zijn echt momenten dat ik volledig in een deuk lig om haar gekke capriolen. Een van de dingen die ze sinds kort heeft ontdekt, is dat ze uit de kraan van het bad kan drinken. Mits ik natuurlijk de kraan een beetje opendraai. Zodra ik nu dan ook de deur van de badkamer open doe, is mevrouw er als de kippen bij en springt dan ook meteen in het bad en begint klaaglijk te miauwen dat ik die kraan toch maar eens moet opendraaien.

Onderstaand filmpje zegt meer dan genoeg lijkt me.

Sinds kort heeft ze echter ook iets nieuws ontdekt. Vrouwtje is niet altijd zo oplettend en vergeet wel eens de bril van de wc omlaag te doen. Maar dat is natuurlijk een hartstikke leuke plek om op ontdekking te gaan. En als het vrouwtje dan geen zin heeft om de kraan van het bad open te draaien, dan ga ik toch gewoon uit de wc drinken…..

Dat dat een hilarisch beeld oplevert, kun je hier aanschouwen. Snap je dat ik soms dubbel lig van het lachen om dit gekke beest…….

2 reacties

  • Daan

    Bah vieze Doerak!!! Ik hoop voor jou dat het vrouwtje wel zo slim om altijd door te trekken…. 😉

  • Greg

    Die van mij doet exact het zelfde. Katten hebben iets met water op rare plaatsen. Ze drinkt ook graag uit bloemenvazen wat best een hoop troep kan geven kan ik je uit ervaring vertellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.