Lieve zus

In mijn vorige post schreef ik:

Maar zelfs mijn zus kan het in haar eentje niet opnemen tegen mijn vriendengroep.

Dat klinkt natuurlijk niet zo aardig, maar zo is het helemaal niet bedoeld. Mijn zus is een schat van een meid en ze heeft een lieve vriend waar ze volgend jaar zelfs mee gaat trouwen. En ze staat heel vaak voor mij klaar en zorgt met regelmaat voor mijn katten. En ondanks dat we elkaar regelmatig zien, samen naar de Ladies Night in de bios gaan, samen shoppen, veel bellen en mailen, is het toch anders dan bij vrienden.

Ik zou bij wijze van spreken kunnen zeggen tijdens een willekeurige week: op maandag ga ik naar C., op dinsdag naar M., op woensdag naar P., op donderdag naar D., op vrijdag naar S., op zaterdag naar N. en op zondag ga ik een dagje duiken met mensen die ik ken van Duikforum. Op die manier heb ik dan een hele week doorgebracht. Ben iedere avond onder de pannen. Mijn vrienden val ik er niet super lastig mee (al vinden goede vrienden dat natuurlijk nooit erg……).
Maar om nou iedere avond met mijn zus door te brengen…….. Het is een schat van een meid, maar of ik daar nou happy van word……Winking

Haar reactie op deze blog, kan ik trouwens al voorspellen hoor. Maar ondanks haar protest, wil ik toch ff laten weten dat ik het ontzettend tof vind dat we (weer) goed contact hebben. Ik vind het een onwijze eer dat ze me heeft gevraagd om zowel getuige als ceremoniemeester te zijn op haar bruiloft volgend jaar.
Ze is soms een beetje een raar mens en als een verliefde puber gaat ze op dit moment alle concerten af van Kane. Maar dat is ook weer haar charme.

Meid, ik zal je gaan missen als ik straks weer in de Randstad woon, maar we blijven genoeg leuke dingen samen doen. Enne, in Den Haag kun je ook leuk shoppen hoor. En het strand is lekker dichtbij. En er zijn goede restaurants, en, en, en, en……….

Oja, bijna vergeten, maar Mr. D. woont ook in Den Haag he……………… Winking

2 reacties

 • Daan

  hihihi wat moet ik daar nou op zeggen? Ik (en maarten ook) vind het ook jammer dat je weggaat hoor maar je moet doen wat je hart je ingeeft! En zo ver is Den Haag niet, we reizen heel Nederland af om Kane te volgen, dus een ritje naar Den Haag kan er ook wel regelmatig af hoor!! Heb ik weer mooi een slaapplaats als Kane weer een keer in de buurt optreed.. 😉
  Ben ook erg blij dat we weer contact hebben en dat we nu iets liever zijn voor elkaar… hihi
  Hoop dat je in Den Haag weer lekker je draai zult vinden!
  x jezus

 • Daan

  enne by the way, ik een raar mens? Misschien moet je even in de spiegel kijken? Zie je er nog 1!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.