Rare katten

Ik ben helemaal dol op mijn 2 katten. Maar vooral Doerak laat me af en toe helemaal in een deuk liggen met haar rare fratsen. Op internet zijn natuurlijk diverse filmpjes te vinden, die zo hilarisch zijn dat ik soms pijn in mijn buik heb van het lachen.

Dit filmpje is vooralsnog mijn favoriet. Ook de combinatie met de muziek vind ik geweldig gekozen.

Bij het zoeken op YouTube, kwam ik onderstaand filmpje ook tegen. Een paar herhalingen van het vorige filmpje, maar ook weer erg lachwekkende situaties.

Laat me jouw favoriete filmpje weten. Katten, honden, dieren in het algemeen. Ze kunnen soms echt geweldige momenten opleveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.