Handige en/of leuke links

Ik ben een redelijk fervente “computeraarster”. Het is bij mij dan ook heel gewoon dat zodra ik thuiskom de computer aangaat, ik mijn mail check, diverse fora lees, uiteraard wat chat en gewoon wat surf op het internet. Uiteraard heb ik een aardige lijst met links naar diverse websites. Denk daarbij aan duiken gerelateerde sites (duikstekken, onderwaterleven etc.), persoonlijke websites en natuurlijk websites voor actualiteiten, nieuws en tv-programma’s.

Een van de websites die ik erg leuk vind en waar met regelmaat handige tips op staan, is Lifehacking. Voor uitleg over het begrip Lifehack, verwijs ik je graag door naar Wikipedia.

De volgende thema’s komen in elk geval aan bod op de site van Lifehacking:

  1. persoonlijke ontwikkeling (bijv. 15 tips om positief te denken)
  2. web 2.0 (google reader, rss of del.icio.us)
  3. Mac-tips
  4. Windows-tips
  5. tips in en om kantoor (bijv. hoe effectiever te vergaderen)
  6. tips in en om het huis
  7. opvoedtips

Ik denk dat er wel voor ieder wat wils te vinden is op deze site.

Heb jij ook zo’n handige en leuke site? Stuur de link dan naar mij door of plaats ‘m bij de reacties. Ik ben erg benieuwd.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.