Kerstdagen weer voorbij

Pfff, de Kerstdagen zijn weer voorbij. Voor mij hoeft het allemaal niet zo hoor. Op Kerstavond zat ik gewoon lekker thuis. Ja idd, ALLEEN. En nee, ik ben dan niet zielig. Het is voor mij gewoon een normale avond, waarop ik achter mijn pc kruip, wat tv kijk of iets anders doe. Zo bijzonder vind ik Kerstavond al helemaal niet. Het opgedirkte van de Kerstdagen hoeft voor mij eigenlijk ook niet.
Het zal vast wel aan het feit liggen dat ik geen relatie heb en ook geen contact met familie, waardoor dit soort feestdagen niet aan mij besteed is.

1e Kerstdag ben ik naar mijn zusje gegaan. Haar schoonzus was er ook met de familie. Eerst hebben we heerlijk een uur gewandeld door de bossen om de honden uitgeput te krijgen. Daarna terug naar huis. Spelen met Techno Lego en verschillende spelletjes gedaan op de Wii met de jongens. Heerlijk gegourmet. Alles in een heel ongedwongen sfeer. Niets opgedirkt, geen sjieke kleding en dure cadeaus. Maar gewoon lekker jezelf zijn.

Kerstduik5 2e Kerstdag ben ik eerst heerlijk gaan duiken. Met een heel stel van Duikforum hadden we afgesproken bij Dreischor. Daar was door een paar mensen een partytent opgezet. Binnen stond al een kacheltje te branden. Er was heerlijke verse erwtensoep en groentensoep. Kerststol en warme koffie/thee. Ondanks de kou was het echt super gezellig. Na de (koude) duik was er bami met saté. Mjammie. Warme thee met een beetje kruidenbitter gaat er ook wel in hoor….. Kerstduik1

Andere foto’s kan je hier vinden.

Nadien doorgereden naar een vriendin van mij in Utrecht. Daar met wat vrienden gezellig zitten kletsen en ook vanavond hebben we gegourmet. Klinkt als eentonig, maar ach, iedereen maakt er toch weer wat anders van qua ingrediënten, dus uiteindelijk eet je toch wel weer anders. En ach, gourmetten vind ik altijd wel erg gezellig. Heerlijke discussies en leuke verhalen. Het was gezellig.

Gisteren ben ik wederom lekker gaan duiken. Nu in de Beldert, samen met Esther. Even wat oefenen met trim en buoyancy. Daarna nog wat rondgezwommen langs het wrakje. Helaas hebben we totaal geen onderwaterleven gezien. Die had zich verstopt waarschijnlijk.

Vandaag hou ik maar een heerlijke pyamadag. Heb nog niets bijzonders gedaan. Beetje internetten, spelletje Catan online spelen, dit blogje schrijven. Ga zo even een filmpje kijken en verder gewoon heerlijk relaxen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.