Nieuwe baan

Even een heel kort berichtje tussendoor. Ik heb per 1 febr. 2009 een nieuwe baan en wel als Secretaresse bij de TU Delft, faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica, afdeling Software Technology.

Ik ben er zelf helemaal happy mee!!! Het gesprek verliep heel soepel en gezellig en er ligt een hele grote uitdaging voor me bij de TU.

Nu ik de zekerheid heb over een baan, kan ik me nu dan ook gaan richten op een nieuwe woning en kan ik dus op korte termijn weer terugkeren naar de regio Den Haag. In eerste instantie zal ik op en neer moeten rijden en hopen dat ik door de weeks af en toe bij vrienden kan blijven slapen, zodat ik niet iedere dag op en neer hoef….
Mocht er iemand iets weten waar ik tegen zeer lage kosten zou kunnen overnachten doordeweeks (ik heb gewoon mijn huurhuis in Deurne nog natuurlijk en kan me niet veroorloven om dubbele huur te gaan betalen), dan hoor ik dat uiteraard graag.

Wel heerlijk hoor om alles rond te hebben zo voor de Kerst. Ga ik toch met een iets geruster hart de komende feestdagen in en het nieuwe jaar gaat in ieder geval goed beginnen voor me.

2009:  ik heb er helemaal zin in!!!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.