Rare katten – deel 2

Naar aanleiding van het topic Rare katten, stuurde mijn zus mij een heel erg leuk filmpje.
Het grappige is dat Doerak dit in het begin ook heel erg vaak deed.

Bij het verder zoeken op YouTube, kwam ik ook dit filmpje tegen.
Wat een droppie. De informatie die er bij het filmpje staat, vermeldt dat het geen trucje is dat de kat Nora is aangeleerd. Ze ging uit zichzelf op de piano zitten toen ze ongeveer 1 jaar oud was. Ze is nu ongeveer 4 jaar oud. En ze speelt alleen als ze zelf zin heeft, wat overigens wel meerdere keren per dag is.

Stuur me jouw leuke filmpjes op!!! Ik ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.