Website weer in ere hersteld

De oplettende lezer heeft het waarschijnlijk al gezien. Maar mocht je oog er nog niet op gevallen zijn: mijn blog heeft een paar buttons erbij gekregen. En daarmee is mijn eigen website weer een feit. Mijn weblog is weer gewoon een onderdeel geworden van mijn website.
De andere onderdelen zullen wel meer statisch zijn. Maar natuurlijk ook het lezen waard (althans, dat denk ik toch). Ik ben nog druk bezig om alles om te zetten naar de nieuwe lay-out. Maar stukje bij beetje zal de website weer gevuld worden.

Helaas heb ik van mijn eerdere websites niet altijd een printscreen gemaakt. Gelukkig maakte Floris er mij attent op dat er een website is die een soort archief heeft van websites. Hier heb ik even gezocht en kon ik nog wat oudere lay-outs terughalen.

Emmieweb_sept2003 Emmieweb_mei2004

Het verschil tussen sept. 2003 en mei 2004 is niet zo heel groot, behalve de welkomstpagina. Het navigatiemenu is niet helemaal meer overgekomen, maar door de Welkom button heb je toch wel een idee hoe de navigatie er verder uitzag.

Emmieweb_juli2005

In 2005 ging ik over naar een iets andere lay-out. Op zich wijzigde er niet zo heel veel. Lettertype vrijwel hetzelfde, kleuren die gebruikt werden ook. Vandaar ook mijn keuze om nu eens iets totaal anders te doen.

Ik heb mijn draai weer gevonden met mijn website. Ik ben zelf erg tevreden over de lay-out en met name het weblog-gedeelte is echt super. Daar kan ik nu van alles mee doen, wat ik zo graag wilde achter de schermen.

Ik zie jullie graag met regelmaat terug op mijn website en op mijn weblog!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.