Sneeuwwandeling

Zo net terug van een heerlijke wandeling door de sneeuw. Vond het zo jammer dat er zo veel sneeuw lag en ik de hele dag moest werken. Bij thuiskomst hebben de katten al even gespeeld in de sneeuw. Nog voordat ze hun eten kregen, zodat ze makkelijk weer terug naar binnen te lokken zijn. Het zijn immers geen buitenkatten en met al die terroriserende buurtkatten wil ik mijn katten ook gewoon weer binnen hebben.

Hier in mijn wijk ligt er nog heel veel sneeuw. De wegen zijn redelijk begaanbaar, maar op alle “groene” delen in de wijk ligt de sneeuw er nog prachtig bij. En wat vind ik het dan heerlijk om als een klein kind de eerste stappen te maken in die smetteloze vlakte. Zo vanaf een afstand met twee voeten tegelijk erin springen. Of al sloffend zonder je voeten op te tillen door de sneeuw slenteren. En als je zo door die verse sneeuw loopt, knispert het ook zo leuk onder je voeten.

Het was echt heerlijk. En de kou, ach die viel best mee. Had mijn warme snowboots aan en dunne handschoentjes. Maar had geen muts of sjaal om. Gewoon zo lekker met mijn hoofdje in de kou. Ff een frisse neus halen. En nu gloeien mijn wangen en oortjes zo lekker. Zo even lekker een kop warme choco met slagroom maken……. Mjammie.

4 reacties

 • bizar dat verschil in Nederland. Hier ligt helemaal niets in Alphen.. (nee, in Alpen) aan den Rijn

 • Daan

  Brrr…. ik blijf lekker binnen hoor! Rij voorzichtig morgen!!

 • Merel

  Zo te zien lag er best veel sneeuw.

  Ook hier in Goes geen enkel sneeuwvlokje… 🙁

 • Wat een gave foto’s van Doerak en Gizmo in de sneeuw. Ze zakken er tot hun buik in weg! Hier geen vlokje. Wel koud, maarja, dat vind ik al gauw ;-), hè.
  Veel liefs, Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.