Gekke Gizmo

Naast die gekke kat Doerak die ik heb, heb ik ook nog hele lieve Gizmo. Altijd een beetje terughoudend, zeker naar vreemden, en heel voorzichtig wat betreft nieuwe dingen. Zo had ik afgelopen zaterdag bij het kopen van voer een laserlampje cadeau gekregen. Dus thuis meteen even uitproberen. Doerak vond het geweldig, die ging er meteen achteraan. Maar Gizmo vond het toch wat eng hoor. Zeker als ik zo tussen zijn pootjes scheen. Dan spring ie echt met 4 poten tegelijk omhoog. Maar na eventjes had ie dan toch door dat het niet eng was, maar dat het juist onwijs leuk was om erachter te gaan. Dat ie het niet te pakken gaat krijgen, dat heeft ie nog niet door. Maar leuk is het natuurlijk wel. Ik heb het ook nog weten vast te leggen op de gevoelige plaat, dus veel plezier!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.