Koopakte getekend

Ja zo stapje voor stapje komt de overdracht steeds meer in zicht. Gisteren heb ik de koopakte getekend!!! Nu is er nauwelijks nog een weg terug. Samen met een kopie van het taxatierapport ligt het inmiddels ook bij de bank voor mijn hypotheekaanvraag. Daar heb ik reeds een goedkeuring voor ontvangen, dus dat moet ook geen probleem meer opleveren. Ben nu bezig met het aanvragen van een huisvestingsvergunning. Daar zullen ook geen obstakels zijn, maar het moet wel gebeuren. Gelukkig kan je bij de gemeente Deurne digitaal een uittreksel uit het bevolkingsregister aanvragen (hulde!). Dat scheelt weer tijd.

Wat moet er allemaal nog gebeuren:

  • uittreksel bevolkingsregister Deurne per post ontvangen
  • aanvraag huisvestingsvergunning Voorburg
  • ontvangen en tekenen akkoord hypotheekaanvraag
  • afspraak inplannen bij notaris (datum is 26 maart, nu nog tijd inplannen)

Dan zal dus op 26 maart de overdracht plaatsvinden. Daarna ga ik meteen in mijn nieuw verworven appartement aan de slag met verven. Gelukkig hoeft er niet veel te gebeuren. Dus in 2 dagen hoop ik met het schilderen klaar te zijn.
Op zaterdag 28 maart kan het sjouwen dan gaan beginnen. Voor zover ik nu heb kunnen overzien, heb ik genoeg hulp, dus moet het snel genoeg kunnen gaan die dag.

Maandag en dinsdag neem ik dan lekker vrij om alles op mijn gemak een beetje te kunnen inrichten. Later in april volgt dan waarschijnlijk nog wel een housewarming en een klein verjaardagsfeestje……

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.