Nog 1 nachtje slapen…..

He he, eindelijk is het dan zo ver. Nog 1 nachtje slapen en ik mag naar de notaris. Dan kan ik eindelijk de koopakte ondertekenen en is het appartement in Voorburg van mij. Snel terugrijden naar het appartement en meteen aan de slag. Er moet het e.e.a. gedaan worden en ik heb helaas maar beperkt de tijd. Maar goed, ik heb hulp, dus we gaan gewoon hard aan het werk en dan komt het wel goed. Morgen en vrijdag dus verven en behangen en dan zaterdag alle spullen verhuizen. Eind middag weer terugrijden met de vrachtwagen en mijn eigen auto halen en mijn lieverdjes die het zo lang zonder mij hebben moeten doen. Dan kunnen we vanaf ´s avonds weer lekker met z´n drietjes doorbrengen. Zondag en maandag op mijn gemakkie wat spulletjes uitpakken en dan op dinsdag heb ik dan nog de eindinspectie van mijn woning in Deurne. En dan is het vanaf 1 april echt officieel.

Nog even een minder leuk bericht. Grietje, de vrouw van duikvriend Gerard, is helaas in de nacht van maandag op dinsdag overleden. Ze heeft hard gestreden, maar haar slopende ziekte heeft het gewonnen. Ze was nog te jong om te gaan (56), maar ze heeft nu in ieder geval geen pijn meer.
Ik heb gelukkig nog de mogelijkheid gehad om op maandagavond nog gedag te zeggen, al lag Grietje toen al in coma. We gaan er nog steeds vanuit dat ze ons wel heeft gehoord, ondanks dat ze niet meer kon reageren.

Rust zacht, lieve Grietje. We zullen aan je denken en uiteraard gaan we ook goed voor Gerard zorgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.