Nog 3 weken…..

Over drie weekjes, heb ik op dit tijdstip (het is nu ongeveer 20.oo uur) al een paar uur verven erop zitten.  Ik hoop dat ik dan de huidige rode muur in de woonkamer heb kunnen voorzien van een goede grondlaag en de slaapkamer al helemaal heb gedaan.

Ja, nog 3 weekjes en dan vindt de overdracht plaats, kan ik aan de slag met verven en kan ik dan in het weekend eindelijk verhuizen. Ik ben er echt aan toe. Weer lekker in mijn eigen omgeving en de dingen kunnen doen die ik zelf wil. Natuurlijk mag ik niet klagen met mijn huidige logeeradres, maar toch is het niet hetzelfde. Ik ben toch eigenlijk iedere avond een klein beetje op bezoek. En als ik dan in de weekenden in mijn huissie in Deurne ben, voel ik me van de ene kant wel thuis, maar ben ik ook weer zo druk bezig met inpakken en opruimen en zit ik tussen de dozen, dat dat ook niet echt als thuis voelt op het moment.

Ik merk het dan ook best wel aan mezelf. Ik begin moe te worden. Dinsdagavond was het zo erg dat ik om 21.15 uur al op de bank in slaap ben gevallen. Tussendoor met een half oog naar een of andere serie gekeken (maar niet weten welke of er ook maar iets van kunnen volgen) en later op de avond heeft Rob me dan maar wakker gemaakt, zodat ik mijn bed kon opmaken. Gisteravond hield ik het iets langer vol, maar ook toen zat ik onderuit gezakt op de bank, niet de puf om iets te doen. Van de ene kant bedenk ik me dan, dat ik juist nu ff lekker buiten moet gaan lopen. Blokje om of zo. Misschien dat dat me meer energie geeft, maar ik kan gewoon ff de puf niet vinden. Maar ach, het is wel even goed zo. Even wat extra rust kan ook geen kwaad. Ben toch al iemand die snel veel hooi op haar vork neemt.

De voorbereidingen van de bruiloft van mijn zus gaan ondertussen ook gewoon door. Gelukkig hoeft daar niet al teveel voor te gebeuren. Ze houdt het kleinschalig met na de receptie alleen een diner voor intimi. Wel zo gezellig natuurlijk. Morgenavond de besprekingen met het hotel over de receptie en het diner. Binnenkort heb ik een try-out voor mijn kapsel. Ik wil graag een weelderige bos met krullen of zo……
En ik moet eens gaan nadenken wat ik aan wil op de bruiloft; broek-pak, rok, jurk, ik heb echt geen flauw idee. Volgende maand maar eens gaan shoppen.

Het duiken staat op dit moment ook op een heel laag pitje. Vind ik wel erg jammer, maar heb er ff de tijd niet voor. Op 21 maart ga ik wel gezellig een dagje duiken in Zeeland. Op Tholen met de Lenteduikdag. Heerlijk 2 duiken maken en genieten van de prachtige onderwaterwereld. En Dicky feliciteren met haar 1000e duik!!!! Vanaf april ga ik dan mijn achterstand wel weer inhalen. Heb er nu al zin in!!!!

2 reacties

 • Jenny

  klinkt heel herkenbaar! ondanks alle gastvrijheid ben ik ook niet echt thuis en heb ik niet echt vrij ’s avonds, en ook al niet gedurende de weekenden.

  en die slopende vermoeidheid maakt je uiteindelijk alleen maar moeier…

  nog twee weken 😉

 • Caroline

  Hey Esther,
  Nog even volhouden. Dan DUIKEN we met z’n allen je nieuwe stek in en is die rode muur zó wit.
  Liefs,
  Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.