Proefpersoon gezocht!

Dat was de titel van een artikeltje in het blad van de Personeelsvereniging Prometheus op 24 april 2009. Mmm, dat klinkt interessant. En niet geschoten, is natuurlijk altijd mis.

PV blad 20090424

Want wie wil er nou niet even een lekker weekendje naar Terschelling om even uit te waaien, te genieten van de prachtige natuur, een uurtje blokarten en wat rondfietsen daar. PV blad 20090424_arrangement

Ik wel hoor en dus besloot ik om maar eens een mailtje te sturen en kijken of ik wellicht eens een keer de gelukkige winnaar kon worden. Al vrij snel na het uitkomen van het blad kreeg ik al een mailtje van het secretariaat met een bedankje dat ik me had aangemeld. Ik was echter niet de enige en omdat ze natuurlijk geen keuze konden maken, hadden ze besloten om de trekking pas op 26 mei te laten plaatsvinden……

Mmm, dat is minder, want nu zijn er kennelijk wel een aantal gegadigden en de kans dus kleiner om wat te winnen.

Eigenlijk was ik het tegen die tijd al weer vergeten en dus wat schetste mijn verbazing toen ik op 27 mei de nieuwsbrief binnenkreeg van Prometheus en ik daar het onderstaande berichtje in las.

PV nieuws 20090527

Jaja, je leest het goed, ik heb het arrangement naar Terschelling gewonnen.  Super blij was ik natuurlijk. Ik win eigenlijk nooit wat en nu had ik gewoon een weekendje weg gewonnen. Mijn keuze voor mijn reisgenootje had ik al snel gemaakt. Dat zou Caroline worden. Dan konden we op Terschelling volop gaan vogelen. Een perfecte locatie natuurlijk.

In het blad van de Personeelsvereniging dat vandaag is uitgekomen, staat ook nog een kleine mededeling.

PV blad 20090618

Het uitje staat binnenkort op het programma. Uiteraard zal er een uitgebreid verslag volgen hier op de weblog.

Eén reactie

  • Hey Esther,
    Vind het echt supertof dat ik met jou naar Terschelling mag. Ik heb er héél veel zin in. Telescoop mee en lekker genieten van buiten. Verder aanvallen op het ontbijtbuffet, zwemmen en boekie lezen. Avondje vis eten. Kletsen, blokarten en door de duinen struinen. Heerlijk!
    Liefs,
    je buuv
    ps.: wat zit die site van jou toch goed en mooi in elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.