Wat te kiezen?

Over een maandje mag ik het contract van mijn mobiele telefoon weer verlengen. Ik blijf gewoon bij mijn huidige provider Telfort, omdat ik daar verder dik tevreden over ben.
Nu begint echter bij mij al wel de vraag op te spelen, wat voor toestel ik ga uitkiezen. Bij Telfort mag je namelijk altijd een ander toestel uitkiezen of je krijgt korting op je abonnementsgeld. Ik kies altijd voor een nieuw toestel.
Op dit moment heb ik een HTC P3600 en ben daar op zich tevreden over. Er zitten echter 3 flinke minpuntjes aan, die ik op een volgend toestel toch wel weer anders zou willen hebben.

 1. Bij de HTC P3600 werk je met een stylus. Een sms-je invoeren kan dus niet makkelijk met je duim. Er zijn wel software dingetjes voor zodat je dat wel zou kunnen doen, maar het toestel is wat groot en dat werkt dus niet echt makkelijk. Gewoon sms-jes en andere tekstdingen invoeren met je duim (uiteraard wel T9 erop, maar dat lijkt me inmiddels redelijk normaal).
 2. Het toestel is eigenlijk iets te groot. Ik heb er een tasje voor gekocht die ik aan een broeksriem kan doen, maar dat staat eigenlijk niet echt zo lady-like….. Een handzaam toestelletje gezocht dus.
 3. De camera die op dit toestel zit is van onwijs slechte kwaliteit. Dat mis ik toch echt enorm. Vond het altijd erg handig om onderweg wat leuke foto’s te maken. Een beetje fatsoenlijke camera zoals die op een Sony Ericsson zit bijv. wil ik er wel weer op hebben.

De voordelen die mijn huidige toestel heeft:

 • Ingebouwde GPS, daardoor kan ik een TomTom of ander navigatiesysteem gebruiken.
 • WiFi en GPRS, zodat ik onderweg kan internetten.
 • OS is Windows Mobile6, is de nodige software voor te vinden.
 • Synchronisatie met Outlook (agenda en contactpersonen)

Wat ik dus wil voor mijn nieuwe toestel (belangrijkste punten):

 • handzaam
 • Windows Mobile 6
 • GPS, WiFi, GPRS
 • goede camera

Iemand een goed idee welk merk en welk model ik moet kiezen????

2 reacties

 • Zie hier een poll onder Twitteraars over favoriete telefoon:
  http://twtpoll.com/vjgpa5

  Persoonlijk zou ik geen Windows Mobile-telefoon nemen. Deze OS is oud, achterhaald en heeft hard een update nodig. Software die deze OS aan kan wordt ook ondersteund door andere platformen met als marktleider in apps: de iPhone.

  Meestal zullen mensen bij de Windows Mobile blijven omdat ze het gewend en gewoon zijn.

 • Caroline

  Mijn idee: loop gewoon even langs!
  Liefs van je buurvrouw,
  Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.