Webloggers Summer Challenge 2009 nu voor IEDEREEN!

Onderstaand bericht is te lezen op de weblog van TheRunningMan (ik las het via de weblog van RunningRonald):

Op verzoek, zowel uit de mail als via de blog, heb ik de Webloggers Summer Challenge iets aangepast: Iedereen is uitgenodigd! Dus voor alle webloggers en weblog lezers; Heb jij een footpod, een GPS of Nike+ of een andere manier waarop jij je gelopen kilometers bij houdt? JOIN!

Hoe gaan we dat dan doen? Voor de Nike+ is het simpel, daar hoef ik niets voor te doen, daar kun je je gewoon aanmelden en met je Nike+ lopen. Voor al het andere verwacht ik een kleine inspanning. Wekelijks zal ik een tabel publiceren met alle aangeleverde kilometers. Dus verzamel jou data en bedelf mij eronder! Stuur dagelijks/ wekelijks/ tweewekelijks je gelopen afstanden door en ik zorg dat ze verwerkt worden in een Excel bestand. Deze publiceer ik dus iedere week met de tussenstand.

Waarom? Gewoon omdat ik het leuk vind. Het motiveert het lopen op deze warme dagen. Ook wanneer je wat minder kilometers loopt, gewoon doorsturen! Er kant toch maar één winnaar zijn, maar iedere kilometer is toch meegenomen? Hartstikke leuk, motiveert alleen maar!

Waar moet je heen mailen? Laat even een reactie achter op deze post en ik mail je even. Of stuur je eerste mail even via het contactformulier. E-mail adressen neerzetten op internet schijnt nogal wat spam te creëren, dus vandaar mijn e-mail niet hier op de weblog. wink

Oh ja, als laatste voor alle webloggers: Geeft het aan op je weblog. Hoe meer mensen meedoen, hoe leuker toch?!

Ik zet de eerste stap, 13 kilometer op 1 juli. Wie volgt?

Nou had ik op de weblog van RunningRonald geschreven dat het voor mij weinig zin had om mee te doen. Ik ben deze week pas begonnen met een beginnersschema, dus ik zal bij de eerste trainingen niet veel meer km’s maken dan 1-3 of zo. Dus ja, ik kan dan nooit op tegen de mannen (en vrouwen) die met gemak zo even 10-15 km uit de losse pols doen……
Maar ik kreeg opbeurende reacties dat ook ik gewoon mee moest doen, dus heb ik me zojuist aangemeld bij TheRunningMan. Woensdag heb ik mijn eerste 3 km gelopen!!!! Morgen mag ik weer. Wie doet er nog meer mee????

4 reacties

  • hee super Esther!! fijn dat je meedoet!
    En voorlopig loop je verder dan een heel groot gedeelte van alle Nederlanders

  • een mooie motivatie om meer km`s te maken!

  • Leuk dat je het erop gezet heb Esther! Dank je!

    Ook leuk dat je meedoet! Die eerste kilometers staan er mooi maar weer!

  • Leuk dat je meedoet, maar laat je er niet door opjagen … gewoon je ding blijven doen en rustig opbouwen! Die 15km ‘los uit de pols’ komt dan wel vanzelf.
    Succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.