Het nieuwe jaar goed begonnen

Ja ja, we leven alweer ruim 3 weken in het nieuwe jaar. Tijd dus voor een update. En nee, ik ga dit keer niet beloven dat ik vaker ga schrijven (ook al zou dat een goed voornemen zijn). Tenslotte weten jullie inmiddels van mij dat ik daar toch niet zo goed in ben. Ik schrijf gewoon wanneer ik daar zin in heb. En soms is dat wat vaker dan andere keren.

Dit jaar ben ik het nieuwe jaar eens op een andere manier begonnen. Werkend…… Ja je leest het goed. Nu eens niet duikend en feestvierend onder de Zeelandbrug, maar werkend, als beveiliger bij een besloten feest in Rotterdam. Het was gezellig, heb de nodige lol gehad met mijn collega en het bleef gelukkig rustig aan de deur en binnen. Dus het nieuwe jaar begon op zich prima. Op 1 januari zelf echter draaide dat al om, met het bericht dat de schoonmoeder van mijn zus was overleden. Ze heeft net het nieuwe jaar gehaald, maar kon het gevecht niet meer aan. Rust zacht lieve Hilde. Sterkte Guus, Maarten, Daan, Ilja, Jan en kids!!!

Wilson_RIPDe volgende dag werd dit slechte nieuws nog groter. Een collega van mij bij Sport & Event Security, Wilson Gomes, was overleden aan de gevolgen van de klappen die hij had gekregen tijdens Oudjaarsnacht. De dader heeft de vraag van Wilson “of er nog ergens een leuk feest was” beantwoordt met een paar rake klappen. Wilson kwam daarbij ten val. Raakte in een coma en overleed op 2 januari dus aan de gevolgen hiervan. Op zondag 3 januari werd er een stille tocht gehouden, vanaf het Noordplein tot aan de Coolsingel. Aldaar werden er door de meer dan 200 aanwezigen bloemen neergelegd en kaarsen neergezet en stil gestaan bij het trieste verlies van Wilson. Het was super indrukwekkend. Rust zacht lieve Wilson.

‘s Ochtends had ik nog wel mijn 1e duik in het nieuwe jaar gemaakt. Een heerlijk ontspannen duikje bij Sint Annaland. In totaal 48 minuten ondergedoken gezeten in ijzig koud water van 1 graad…… Maar het was wel lekker. Vrij goed zicht. Vlokkige naaktslakken, donderpad en ook nog de eitjes van een donderpad, maar daar zat ie dan weer niet bij. Jammer.

Op 6 januari ga ik weer eens een avondje naar het theater. En dit keer staat Percossa weer op het programma. Vorig jaar maart ben ik er ook geweest (zie hier voor mijn blogje van toen). Ik zou het blogje zo weer over kunnen nemen. Zij het dat ik dit keer met Floris ben geweest en dat we naar de Koninklijke Schouwburg in Den Haag gingen. Dit blijf ik zo’n enorm goed nummer vinden:

Op vrijdag 8 januari dan helaas het afscheid van Hilde. Het was een prachtige dag, met veel zon boven een schitterend wit landschap. De dienst was heel erg emotioneel, met mooie toespraken en prachtige muziekstukken. Uiteraard zijn er veel tranen gevloeid, maar het was een waardig afscheid.

Vorig weekend nog een feestje gehad in Nijmegen en op zondag heb ik met een leuke date geluncht in Rotterdam. Het was heel gezellig en vervolgafspraken zijn al gemaakt.
Vandaag dan maar weer eens een relax dagje gehouden. Morgen werken tijdens de uitwedstrijd tegen VVV (Venlo). Komende vrijdag lekker een dagje naar de sauna met Manon. Ik ga er wat leuks van maken dit jaar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.