Wederom avondje genieten

Afgelopen maandag had Caroline een avondje uit voor mij in petto. Ze had in eerste instantie niet verteld wat we gingen doen, alleen dat ik die avond vrij moest houden en dat het een cadeautje was voor mijn verjaardag. Alleen had ze een tijd geleden al gevraagd of ik van Blof hou. Dus ja, 1 en 1 maakt bij mij snel 2, dus ik had al wel een vermoeden. Toen ik ook nog via de Twitter van Blof zelf een bericht voorbij zag komen dat ze in Scheveningen zouden optreden, was het voor mij wel duidelijk. Jippie, een avondje theatertour van Blof.

Ik haalde Caroline tegen half 6 op en samen liepen we naar de bus. Ging ie toch net voor onze neus weg…… Grrrrr, dan maar naar de volgende halte lopen en daar op de volgende bus wachten. Scheelde ook weer een strip op de strippenkaart.
In Scheveningen aangekomen gaan we de boulevard op om een leuk restaurantje te vinden. Op aanraden van een collega van mij stappen we Westewind binnen. Een gezellige warme entourage. Lekkere dingen op de kaart en niet veel later zitten we dan ook heerlijk te genieten van het eten. Tijdens het eten een heerlijk open en serieus gesprek. Toch fijn om zo’n goede vriendin te hebben. We nemen ter afsluiting nog een toetje dat we samen delen en dan is het tijd om op te staan en naar het Circustheater te lopen.

We kunnen nog snel even naar het toilet, maar dan moeten we toch echt de zaal in. Het is bijna 20.00 uur. Toch wel raar om naar een concert te gaan en te zitten op prachtige fauteuils. Maar het is niet voor niets de theatertour van Blof. We hebben wel prachtige plaatsen op de 2e rij…… De lichten gaan uit en de bandleden betreden het podium. Vanaf dat moment is het een kwestie van genieten, genieten en nog eens genieten.

Ze spelen diverse, over het algemeen, wat rustiger nummers uit hun hele repertoire. Ik ken absoluut niet alle nummers, en toch voelt het heel vertrouwd en de muziek is prachtig. We kijken elkaar met regelmaat aan met een grote grijsn op ons gezicht. Dit is gewoon puur genieten!!!

Lieve Caroline, mega bedankt voor dit onwijs mooie verjaardagscadeau!!!

DSC00193      DSC00200

Eén reactie

 • Hoi Esther,
  Wat een mooi verhaal over onze Blof-avond.
  Ook ik heb genoten van dit geweldige concert.
  Enne: JE HEBT HET DUBBEL EN DWARS VERDIEND!!!
  Liefs,
  Caroline/
  Dita 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.