Ik leef nog steeds….

Ja hier dan eindelijk weer eens een update op deze blog. Ik weet het, het is al weer te lang geleden. De afgelopen maanden is er erg veel gebeurd en heb ik het weer onwijs druk gehad. Daardoor heb ik ook bijna niet gedoken. Erg jammer, maar het is niet anders. Maar ik kan wel ander heuglijk nieuws vertellen. En dat is dat er weer een lieve man in mijn leven is. Sterker nog, we zijn op dit moment druk bezig om spullen in te pakken in zijn appartement en om in mijn appartement ruimte te maken… Ja ja, je leest het goed. We gaan samenwonen. Ik ben mega verliefd, voel me echt super en samen hebben we het onwijs naar onze zin.
Aangezien Marcel natuurlijk ook wat tijd en aandacht vraagt, ik naast mijn 40-urige baan nog steeds een bijbaantje heb en af en toe toch wel een plonsje wil wagen, blijft er nog maar weinig privé tijd over. Niet erg, en ik klaag ook zeker niet, maar dat maakte dat ik in de afgelopen maanden niet echt de puf had om nog een blogje te schrijven.

Dat het een tijd geleden was, bleek ook wel uit de diverse updates die ik door moest voeren voor mijn blog. Maar alles is nu achter de schermen weer helemaal bijgewerkt. Ik ga nog eens op mijn gemak zoeken naar een mooie nieuwe lay-out. En dan ga ik weer zo nu en dan een stukje posten… Jullie zijn nog niet van mij af 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.