Een nieuw jaar, een nieuwe look

Ja het jaar 2011 is inmiddels al weer een maand voorbij. Dus ik ga niet meer de beste wensen herhalen. Ik ga er gewoon vanuit dat al je wensen dit jaar zullen uitkomen.

Een nieuw jaar, dus ook maar weer eens een nieuwe look. En ik heb het dan eindelijk ook voor elkaar dat als je mijn domeinnaam intypt, je nu automatisch meteen op mijn blog uitkomt en niet meer apart hoeft door te klikken. Was een wens van mij en was natuurlijk heel makkelijk te realiseren, maar ik bleef het maar uitstellen. Omdat er ook wat problemen waren met de database moest ik toch alles opnieuw installeren en overzetten, dus nu was een mooi moment.

Er is een klein onderdeel bijgekomen “Fantasy & Gothic”, een nieuw stukje tijdverdrijf, waar ik erg enthousiast over ben. Lees en geniet mee. Verder wil ik binnenkort dan toch eindelijk de verslagen van mijn mooie reizen naar Sri Lanka en Indonesië online gaan zetten. Ze zijn inmiddels al meer dan 10 jaar geleden, maar toch heb ik het er nog wel eens over en wat is er dan makkelijker dan iemand even naar je website verwijzen.

Voor dit jaar staat er al weer het nodige in de agenda: Elf Fantasy Fair, Keltfest, Balfolk avonden, Concert at Sea, Symphonica in Rosso, diverse (Noordzee)duiken, vakantie in Ierland, duikweekendjes en nog veel meer. Dus met een beetje goed fatsoen, kan ik genoeg hier posten om jullie te vermaken.

Niet onbelangrijk om te vermelden is het feit dat ik het hardlopen weer heb opgepakt. Ben nu weer 2 weken bezig. Wel weer met een beginnersschema, maar ik merk dat ik het snel oppik en dat tempo er al vrij aardig in zit. Gisteren was het schema 2’-2’-2’-1’-2’-1’-2’-1’-2’-1’-2’-1’-2’-1’-2’-1’ (afwisselend dus hardlopen en wandelen). In totaal 25 minuten en ik liep zowaar 3,8 km. Daar was ik toch best wel weer trots op.  Dus dit jaar zitten er vast nog wel 5 en 10 km loopjes in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.