Hardlopen voor het goede doel

Op donderdag 2 juni a.s. (Hemelvaartsdag) vindt er in Delft de Golden Ten Loop plaats. Naast dat dit natuurlijk een mooi sportief evenement is, staat dit hardloopevenement ook in het teken van het goede doel. Immers een deel van de inschrijfgelden zal aan het Thomashuis Delftcentrum worden overhandigd.

Bij de TU Delft ontstond bij een paar BHV-collega’s van mij echter het idee om zelf ook een goed doel te ondersteunen door ons tijdens de loop te laten sponsoren door vrienden of familie. Ons goede doel zou dan de Hersenstichting zijn. Verder kunnen we dan op deze manier aandacht geven aan onze eigen BHV-organisatie, maar vooral ook aan het Health Coach programma van de TU Delft. Het Health Coach programma is een intensief gezondheidsprogramma dat de TU Delft aanbiedt aan de medewerkers.

Via de Hersenstichting hebben wij loopshirts gekregen, die we door de Health Coach nog hebben laten bedrukken met een TU-logo.

Nu zoeken wij natuurlijk zoveel mogelijk collega’s, vrienden en familie die ons willen sponsoren. En jij kunt ons ook sponsoren!!! Mijn collega’s lopen allen de 10 km. Ik hou het vooralsnog op 5 km, maar ik heb een extra troef, want Marcel (mijn vriend) gaat ook 5 km lopen en op die manier lopen wij samen toch ook 10 km.

Je bepaalt zelf het bedrag en je sponsort hiermee automatisch het hele team. Laat me even via een e-mail weten voor hoeveel jij ons zou willen sponsoren. Mijn collega’s en ik hopen dat er veel mensen ons willen sponsoren en dat dit een leuke, sportieve en succesvolle actie wordt, zodat we niet alleen door onze deelname het Thomashuis Delftcentrum helpen, maar als extra ook nog de Hersenstichting.

Alvast hartelijk bedankt namens mijn collega’s Gerard, Marike, Marion, Leon, Niek en Yvonne (niet op de foto).

Hersenstichting

En laat nu mijn mailbox maar volstromen met alle meldingen van sponsorbijdragen……!!!

4 reacties

 • Dag Esther, op 2 juni loop ik de 5 km. mee met een groepje beginnende lopers. Om ze een beetje te coachen en te hazen. Misschien komen we elkaar tegen.

 • Ennuh, je gaat toch niet op die schoenen lopen hè?

 • Hoe snel ga je lopen dan? Want ik moet de 5 toch wel in 30 minuten gaan halen…..
  Ennuh, nee hoor, niet op die schoenen. Al kan ik er met alle gemak op lopen, 5 km en ook nog eens in een fatsoenlijk tempo, is een beetje veel van het goede.

 • Hé Esther,
  Wat een geweldig initiatief. Natuurlijk doe ik mee met een sponsorbijdrage. Ik lever ‘m met wat te lezen bij je af.
  Veel succes en plezier voor het hele team!
  Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.