Een nieuw jaar, een nieuw uiterlijk

Ik heb mijn blog te lang laten versloffen…. 🙁
Na mijn herniaoperatie in oktober 2012 is er eigenlijk zoveel gebeurd en ik had niet genoeg energie om het weg te schrijven op mijn blog.
Nu is het inmiddels al weer 2014 en dus tijd voor een nieuwe, frisse look. De Swiffer heeft het stof doen laten verdwijnen, de nodige updates zijn uitgevoerd, een nieuw project (zie Day Zero project) is bijna gestart, genoeg redenen om weer actief te worden op mijn blog.

Wat ik in ieder geval nog wel met jullie wil delen (voor het geval je me niet volgt op Facebook) is dat mijn lieve Marcel me op 7-7-’12 gevraagd heeft of ik zijn officiële partner wil worden. Natuurlijk was mijn antwoord daarop een volmondig “JA”.
Op 9-9 hebben we de kaarten verstuurd, op 10-10 hebben we de aangifte gedaan (soort ondertrouw), op 11-11 hebben we onze eigen ringen gemaakt en op 12-12-’12 hebben we elkaar officieel de liefde verklaard. Het was een heel bijzondere dag in het bijzijn van onze meest dierbare familie / vrienden.

Partnerregistratie

Lieve Marcel, ik hou van je!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.