Omniversum – D-Day, Normandy 1944

Afgelopen jaar zag ik op Facebook zoveel leuke uitjes voorbij komen bij een goede kennis van me. Veel dingen die ze deed waren gratis of met hele flinke korting, dus ik was al snel overtuigd van het nut van de aanschaf van de Rotterdampas / Delftpas (is hetzelfde). Diverse musea en attracties die toch al op ons to-do lijstje staan, kunnen we nu extra voordelig gaan bezoeken. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.
Het was dus even wachten tot ik op 16 febr. jl. de passen daadwerkelijk kon aanschaffen. Prijs van deze pas is slechts € 60,-. Voor inwoners van Rotterdam of Delft, studenten en mensen met een laag inkomen, zijn er zelfs gereduceerde tarieven.

20150301_Omniversum
Gisteren was de eerste dag dat ze in gebruik genomen konden worden en dat hebben we dus maar meteen gedaan. Ik had kaartjes gereserveerd bij Omniversum voor de voorstelling D-Day, Normandy 1944. Marcel vindt dit super interessant en ik moet zeggen dat ik de film uiteindelijk ook erg goed vond. Mooi gemaakt, goede uitleg over die periode, gave computergraphics en met boeiende informatie.

Ons eerste uitje met de Rotterdampas zit er op. Eerste verdiensten: € 10,75 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.