Herfstwandeling AWD met de NCN

Altijd handig om de agenda van de Nikon Club Nederland in de gaten te houden en dan niet alleen in je eigen provincie. Want vandaag gaan we op stap met een groepje gelijkgestemde fotografen foto’s maken in de Amsterdamse Waterleiding Duinen.

Het is mistig als we aankomen, typisch voor de herfst natuurlijk, maar helaas trekt het niet heel erg open in de ochtend, waardoor het wat lastig is om te fotograferen. Toch hebben een mooi moment met een mannetjes damhert dat zich graag op de foto laat zetten en we hebben ook nog even geluk met een vos die een momentje komt kijken wat die fotografen aan het doen zijn.

Ik blijf het gewoon heerlijk vinden om door de natuur te dwalen, in alle rust. Want door het mistige weer, zijn er een stuk minder bezoekers zo op deze zondag. Er staan volop paddenstoelen, een prachtige kardinaalsmuts en mijn favoriete vogeltjes, de staartmezen vliegen ook volop rond.

AWD-8304

AWD-8310

AWD-8322

AWD-8327

AWD-8331

AWD-8339

AWD-8347

AWD-8387

AWD-8404

AWD-8415

AWD-8421

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.