Bezoekje aan winkel Vogelbescherming Nederland

Vandaag extra vrije dag en na een beetje uitgeslapen te hebben, is het dan toch tijd om de laatste paar boodschappen te halen. Helaas is het toch nog ontzettend druk in de winkel, dus ik ben blij dat we niet veel nodig hebben en snel weer weg kunnen gaan…

We gaan een bezoekje brengen aan de winkel van Vogelbescherming Nederland in Zeist. Sowieso om even bij te kletsen met Rob Kempers (die op onze trip vorig jaar naar Spitsbergen als begeleider van VBN mee was), de oude verrekijker van Marcel even op te laten knappen, zodat we een extra exemplaar in de auto hebben, maar ook om onze boekenvoorraad wat aan te vullen… 😉

Boven een lekker bakkie koffie en thee is het gezellig om weer bij te kletsen. En terwijl wij rondstruinen tussen de boeken, knapt Rob de verrekijker op.
Tussen de 2e hands boeken staan toch wel een flink aantal leuke boeken: het Vogeljaar (Bij huis en hof en In wijder kring) geschreven door Dr. Jac. P. Thijsse, 2 boekjes over het Zuid-Hollands Landschap, 2 edities van Dichter bij de natuur (Bos, heide en parklandschap en Waterlandschappen) en ook nog Het beste vogelboek (uitgegeven door Reader’s Digest).
En bij de nieuwe boeken pakken we het nieuwe boek Alle vogels van Europa en Wintervogels mee.

De boekenkast is weer een stukje uitgebreid…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.