Website tijdelijk out-of-order

Door een fout van mijn kant, heeft mijn website er een ruime 2 weken uitgelegen. Wilde een nieuwe schone installatie van WordPress doen, maar dat ging helaas niet helemaal goed. Gelukkig had ik een back up gemaakt en stond de database verder nog goed bij de provider.
Gisteravond dan eindelijk weer tijd gevonden om alles weer terug te krijgen. En dat is (volgens mij) weer aardig gelukt. Voor zover ik kan zien zijn alle blogs weer zichtbaar. Moet nog wel wat oude blogs controleren op dode links en niet correcte verwijzingen naar foto’s.

Verder heb ik nu ook (grotendeels) ingesteld dat mijn site veilig te benaderen is. Het SSL certificaat is in ieder geval ingesteld, maar nog niet alles is helemaal correct. Ik krijg het nog niet voor elkaar dat ik een keurig slotje krijg. Vooralsnog staat er nog een , met als extra uitleg:
“Je verbinding met deze site is niet volledig beveiligd. Aanvallers kunnen mogelijk de afbeeldingen zien die je op deze site bekijkt en je misleiden door de afbeeldingen aan te passen.”

Mmmm, daar moet ik eens gaan induiken hoe ik dat nu weer kan oplossen. Mocht er iemand zijn die me daarbij kan helpen, ik hou me aanbevolen. Kleine zoektocht op internet heeft me nog niet verder geholpen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.