Indonesie, donderdag 19 oktober

We hebben eerst maar eens uitgeslapen tot tegen 10 uur. Daarna lekker ontbijten. We bestellen helaas het verkeerde, namelijk French toast, ons niet realiserende dat dat een wentelteefjes zijn. Maar goed, het is wel lekker, maar aangezien we ook nog omelet hebben besteld, eten we nu wel veel eieren. Daarna moeten we eerst naar de bank, want we hebben echt geen rooi rotcent meer. Nog even gekeken of we konden internetten, maar het bleek dat de hele omgeving, hele slechte verbinding had, dus dat doen we later of morgen wel. Even weer de ochtendbui gehad en daarna lekker naar het strand waar we om half 1 in het zonnetje liggen. Tegen 2 uur komen de meiden ook weer gezellig. Er lopen hier hele rare figuren rond. Mannen in lange broeken en leren jacks die gewoon over het strand lopen om toeristen te bekijken. En groepjes Indonesische jongens die stiekem en zonder te vragen foto’s maken. Ze gaan daarbij gewoon naast of voor je zitten en een ander maakt de foto. Of als je in zee bent, komt er iemand redelijk dicht bij je in de buurt en vanaf het strand wordt dan een foto gemaakt. Het is echt absurd voor woorden.
Tegen 4 uur houden we het maar voor gezien, want we beginnen een beetje te verbranden. Het gaat hier echt zo snel. Ik ben een beetje aan het vervellen op mijn rug, maar zelfs die plekken zijn al weer bijna bijgekleurd. Morgen moet ik wel met mijn benen wijd gaan liggen, want de binnenkant van mijn benen is niet zo goed meegekleurd. Nog even een duik in het zwembad genomen en daarna lekker douchen. Terwijl ik nu op het balkonnetje zit te schrijven, valt de regen weer met bakken uit de hemel. De temperatuur is echter nog hartstikke lekker. Ik heb alleen een sarong omgeknoopt.
Ik deed net een string aan, maar dat ziet er nu echt niet uit. Ik ben inmiddels zo bruin dat ik echt witte billen heb en een string dragen is echt geen gezicht, absoluut niet sexy.
Zo meteen komen de meiden ons weer ophalen zodat we weer gezellig met z’n allen kunnen gaan eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.