Indonesie, zaterdag 21 oktober

Vandaag was het echt shopdag. Na het ontbijt naar Kedin’s Inn. Daar zouden de andere meiden naar toe komen. Tegen 11 uur kwam eindelijk Inge. De anderen waren nog naar het vliegveld om voor Elzelien een ticket te regelen. Dus maar eerst met Inge op pad. Eerst maar even geïnternet om te kijken of ik al bericht had van Mark. Yep dat had ik, goed bericht!!! Daarna naar Häagen Dasz waar we de anderen troffen. Lekker ijs gegeten, wel duur hier hoor. Nog duurder dan in Nederland. Maar wel heerlijk.
Daarna aan het shoppen geslagen. Totale opbrengst: twee dolfijnenkettinkjes, dolfijnenring, Baby G-horloge, kikkerschaal, fruitschaal, 2 fotolijstjes, grote tas (speciaal voor alle souvenirs gekocht!!!) + 2 hemdjes. En dit is dan nog alleen wat ik gekocht heb. Lies heeft nog meer en de andere meiden hebben helemaal veel gekocht. Het kostte ook wel de nodige tijd om het uit te zoeken en daarna weer af te dingen.
Daarna bij Kedin’s Inn zitten snoepen van guacamole en chips en milkshakes. O ja, Inge vertelde een verhaal over Elzelien, dat ze zich had laten omkopen om voor $ 2.000 (!!!) sieraden te kopen (in Bangkok). Die zou ze dan in Nederland voor het dubbele kunnen verkopen. Blijken ze in Nederland  500,- waard te zijn!!! Echt ongelooflijk dat iemand daar intrapt. Zo meteen nog met de meiden uit eten en daarna (hoop ik) op tijd naar bed, want morgen is het bijtijds opstaan en gaan we weer richting Java. Volgende week om deze tijd zitten we al weer in het vliegtuig op weg naar Nederland. Het is al weer bijna voorbij. Het is echt een schitterende vakantie, ik heb megagenoten, maar ik begin Mark toch wel te missen.
Vandaag dus verder geen strand gezien, maar dat vond ik ook niet erg, want het is hard genoeg gegaan. Ik ben behoorlijk bruin geworden en ach in Nederland moet ik toch weer alles bedekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.